Информационни онлайн срещи през януари и февруари

Информационни онлайн срещи през януари и февруари

Информационни онлайн срещи със „Сам постигам – Информирани за успех!“ на 31-ви януари и 10-ти февруари 2024.

„Сам постигам – Информирани за успех!“ организира две онлайн информационни срещи в началото на 2024 година. Първата ще е на 31-ви януари от 18:00ч., а втората ще е на 10-ти февруари от 10:00ч.

Към кого са насочени срещите?

  • Към ученици и студенти с един родител или без родители.
  • Към попечители, настойници, преживели родители.
  • Към работещи в ЦНСТ, учители, училищни психолози.

Ако познавате такива ученици или студенти – кажете им за сайта и предстоящите събития. Важно е да сме #ИнформираниЗаУспех!

Двете срещи ще са идентични по съдържание. Създателят на sampostigam.org ще разясни възможностите за държавна и частна подкрепа, които са разписани в сайта. Платформата ZOOM ще е мястото на срещите. Съветваме желаещите да се включат на 31-ви януари или 10-ти февруари да имат предварително инсталирано приложението ZOOM на телефона или компютъра си, за да се присъединят чрез линка без затруднения. А къде е линка?

Линковете за присъединяване към срещите ще бъдат публикувани във фейсбук събитията за януари и февруари в официалната страница на „Сам постигам“.

  • В самите събития във фейсбук има и линк за регистрация за включване в срещите.

Харесайте страницата ни във Фейсбук, за да следите всичко около двете информационни срещи и дейността на сайта ни! А как се стигна до идеята за тези срещи? Прочетете Историята на „Сам постигам“ и Анализ на анкетата за информираност.

Последвай ни: