Създател

Начало » Създател
sampostigam-sazdatel_ralica

Създател

Сам постигам – Информирани за успех!

Здравейте! Казвам се Ралица Коларова и през 2023 година завърших Националната природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов”, профил “Икономическо развитие” с разширено изучаване на предмета география и икономика. По настоящем съм студентка със специалност “Регионално развитие и политика” в Геолого-географския факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

Разработването на проекти в гимназията беше най-интересната и удовлетворяваща част от обучението за мен. Социалният проект по Гражданско образование в 12-ти клас, който разписах, прерасна в изключително важна и лична кауза, резултата от която разглеждате в момента и е изписана в търсачката Ви – sampostigam.org.

Изключително съм благодарна на всички хора, помогнали за осъществяването на тази социалнозначима идея:

  • Станислава Рашева (Председател на УС на Фондация “Благотворител”)
  • Дара Гигова – моята най-добра приятелка, която ми помогна безкрайно през етапите на конкурса “Млад Благотворител” 2023 с видеозаснемане, обработка, сценарий и прекрасни идеи!
  • Петър Тодоров – моят дядо, моята опора и сила; той е човекът, който ми служи за пример, който обичам безкрайно и му благодаря от цялата си душа, че е Човекът с главно „Ч“ в живота ми.