Рубрика „Благодарим на“: bCloud.Club

Рубрика „Благодарим на“: bCloud.Club

Изпращаме тази толкова специална за „Сам постигам“ 2023 година с чисто нова рубрика! Защо годината е специална за нас ли? Тя е нашата рождена година! Повече за пътя на sampostigam.org може да прочетете тук – Историята на „Сам постигам“.

В рубриката ни „Благодарим на“ ще ви представяме нашите партньори и спонсори! Те наистина заслужават уважението и благодарността ни, защото повярваха в мотото #ИнформираниЗаУспех! Застанаха като планина зад нас, подкрепяйки ни в работния процес, материалните, финансовите и творческите ни нужди.

Продължаваме с представянето на„bCloud.Club“. Това е хостинг компания, предлагаща услуги за подръжка и изграждане на сайтове, регистрация и преместване на домейн, имейл услуги, SSL сертификати. Нейните услуги може да разгледате тук:

„bCloud.Club“ дари безвъзмездно и за неограничен период от време споделен уеб хостинг, професионален план и подръжка на домейн на sampostigam.org.

Общата стойност на дарението в нормална продажба на клиенти на компанията на годишна база е 298,80 лева. Благодарим за подкрепата и партньорството!

Прочетохте ли вече първата публикация от рубриката ни „Благодарим на“? Ето я тук: „Благодарим на“: Фондация „Благотворител“

Ако искате да станете партньор и/или спонсор на мисията #ИнформираниЗаУспех, свържете се с нас тук.

Последвай ни: