Рубрика „Благодарим на“: Фондация „Благотворител“

Рубрика „Благодарим на“: Фондация „Благотворител“

Изпращаме тази толкова специална за „Сам постигам“ 2023 година с чисто нова рубрика! Защо годината е специална за нас ли? Тя е нашата рождена година! Повече за пътя на sampostigam.org може да прочетете тук – Историята на „Сам постигам“.

В рубриката ни „Благодарим на“ ще ви представяме нашите партньори и спонсори! Те наистина заслужават уважението и благодарността ни, защото повярваха в мотото #ИнформираниЗаУспех! Застанаха като планина зад нас, подкрепяйки ни в работния процес, материалните, финансовите и творческите ни нужди.

Започваме с нашия основен партньор и спонсор в реализацията на „Сам постигам“ – фондация „Благотворител“. Фондация „Благотворител“ има 20-годишна история. В нея е вградена мисията да помага на децата в България да израстват личностно и да намерят професионалния си път. Фондацията цели да подпомага деца и младежи в неравностойно положение в обучението и мотивацията им. Именно затова през годините тя създава 4 програми:

Sampostigam.org е крайният резултат от проекта „Информираността – ключът към успешното бъдеще“. Той печели второ място в Националния конкурс „Млад Благотворител“ 2023 с награден фонд за реализация 1 200 лева.

Искрено благодарим на фондация „Благотворител“ за безрезервната многостранна подкрепа в „случването“ на „Сам постигам – Информирани за успех!“. Пожелаваме им да продължават да подпомагат доброто и да са партньори на още много инициативи, правещи България и хората в нея по-добри!

Фондация „Благотворител“ е член на Български дарителски форум.

Ако искате да станете партньор и/или спонсор на мисията #ИнформираниЗаУспех, свържете се с нас тук.

Последвай ни: