Интервюта за БНР: Радио Благоевград

Интервюта за БНР: Радио Благоевград

В края на юли 2023г. разказахме в сутрешния блок на Радио Благоевград „Събуди деня“ за „Сам постигам – Информирани за успех!“. Поканата беше отправена към нашия създател – Ралица Коларова от водещия Давид Калпачки. Разговорът се завъртя около темата за трудния достъп до информация на деца и младежи с един родител или без родители.

В началото на ноември Елизабет Александрова от Радио Благоевград се поинтересува от нашата кауза и с удоволствие приехме поканата да разкажем за постигнатото дотук и предстоящите неща. Започнахме разговора с вметката колко се радваме, че голям университетски център и град като Благоевград е толкова активен в популяризирането на важни социални и образователни каузи. Чуйте разговора тук:

Г-жа Александрова отвърна, че е разбрала за нас и нашата дейност именно от официалния сайт на Югозападния университет „Неофит Рилски“. А за да се „стигнем“ до ЮЗУ „Неофит Рилски“ и до много други университети и училища в страната, внесохме две писма до Министерството на образованието и науката и Министерството на труда и социалната политика. Може да ги прочетете тук – Министерствата ни съдействаха!

Последвай ни: