Министерствата ни съдействаха!

Министерствата ни съдействаха!

Министерствата ни съдействаха в мисията да сме #ИнформираниЗаУспех! А ти разбра ли за sampostigam.org?

В началото на учебната 2023/2024 година внесохме две писма до Министерството на образованието и науката и Министерството на труда и социалната политика. Можеш да ги прочетеш по-долу в статията. Обърнахме се към министър Галин Цоков и министър Иванка Шалапатова с най-важните неща около реализацията на sampostigam.org. Изтъкнахме, че главната цел на сайта е да информира и мотивира целевата група за по-добро бъдеще с фокус върху образованието.

Запознахме двамата министри и с анализа на анкетата за информираност, за да покажем, че проблем има, но има и решение. Молбата ни за съдействие към двете министерства бе да разпространят информацята за „Сам постигам“ надолу по веригата институции. От средата на октомври започнахме да получаваме имейли, изпратени от формата ни за контакт, от родители, ученици и заинтересовани страни. Посетителите на сайта също се увеличиха многократно. Благодарим на екипите в МОН и МТСП! МОН изпрати писмото ни до регионалните управления по образованието и дирекциите „Средно образование“ и „Висше образование“, с които стигнахме до училища и университети в цяла България. МТСП разпространи sampostigam.org чрез Агенцията за социално подпомагане и Държавната агенция за закрила на детето.

А ти получили информация за „Сам постигам“ от твоето училище или университет? Остави ни отговор в коментар под постовете ни във Фейсбук и Инстаграм. Важно е за нас да разберем до колко и кои населени места са стигнали sampostigam.org и възможностите в него!

Списък на училищата и университетите, които са споменали sampostigam.org в официалните си сайтове:

Югозападен университет „Неофит Рилски“

Национална спортна академия „Васил Левски“

Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

СУ „Васил Левски“, гр. Бяла Слатина

Национално училище за приложни изкуства „Проф. Венко Колев“, гр. Троян

ПГКРР, гр. Русе

СУ „Пейо Яворов“, гр. Пловдив

Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, гр. Стара Загора

ОУ „Отец Паисий“, с. Борован

СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Козлодуй

ОУ „Васил Левски“, с. Ракево, община Криводол

 

Благодарим ви, че ни помагате в мисията да сме #ИнформираниЗаУспех! Продължаваме заедно, очаквайте интересни и вълнуващи неща от „Сам постигам“.

 

Последвай ни: