„Готови за успех“

„Готови за успех“

Програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“ подкрепя чрез стипендии студенти с двама починали родители:

  1. Програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“ подкрепя чрез стипендии медицинските студенти с двама починали родители. Те трябва да изучават някоя от специалностите: медицина, дентална медицина, рехабилитация и за медицински сестри. В ТОЧКА 2 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.
  2. Студентите от всички други специалности, които са загубили двамата си родители, могат да кандидатстват за специална стипендия на програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“. В ТОЧКА 3 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.
  3. Студентите по медицина, дентална медицина, рехабилитация и за медицински сестри без двама родители могат да кандидатстват за стипендия “Д-р Марио Шкодров”. В ТОЧКА 4 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.

На следния линк са описани сроковете, условията и необходимите документи за кандидатстване – https://www.bcause.bg/component/content/article/123-gotovi-za-uspeh/704-usloviya-v-programata-gotovi-za-uspeh-za-uchebnata.html?Itemid=437

Програма "Готови за успех"

Другите възможности за подкрепа на студенти с един родител или без родители:

 

Последвай ни: