„Готови за успех“

„Готови за успех“

Програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“ подкрепя чрез стипендии студенти, които са с един родител:

  1. Програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“ подкрепя чрез стипендии медицинските студенти с един родител. Те трябва да изучават някоя от специалностите: медицина, дентална медицина, рехабилитация и за медицински сестри. В ТОЧКА 2 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.
  2. Студентите от всички други специалности, които са загубили единия си родител, могат да кандидатстват за специална стипендия на програмата “Готови за успех” на фондация „BCause“. В ТОЧКА 3 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.
  3. Студентите по медицина, дентална медицина, рехабилитация и за медицински сестри с един родител могат да кандидатстват за стипендия “Д-р Марио Шкодров”. В ТОЧКА 4 на линка по-долу може да видите подробностите за кандидатстване.

На следния линк са описани сроковете, условията и необходимите документи за кандидатстване – https://www.bcause.bg/component/content/article/123-gotovi-za-uspeh/704-usloviya-v-programata-gotovi-za-uspeh-za-uchebnata.html?Itemid=437

Програма "Готови за успех"

Другите възможности за подкрепа на студенти с един родител или без родители:

 

Последвай ни: